Havu- ja joulukranssikurssi to 8.12.2022 klo 18-21

Tuotenro: 8261
45,00

Havu- ja joulukranssikurssi to 8.12.2022 klo 18-21. VOIT MYÖS VARATA OMAN AJAN!

Kranssipaja astuu jouluun! Tee itse havukranssi tai joulukranssi Järjestämme kranssiworkshopin.  Ehkä osaat jo tehdä kranssin? Nyt saat viedä taitosi seuraavalle tasolle. Havukranssin voi nimittäin toteuttaa monella tavalla!  Voit myös olla ensikertalainen, me opetamme ja ohjaamme niin, että onnistut. Millainen on sinun havukranssisi? Sen saat sinä päättää! Valmistamme elävästä havusta kranssin. Saat valita kranssipohjaksi tulevan vanteen (20 tai 30 cm) ja vaikuttaa käyttämiisi havuihin ja muihin tuotteisiin.

Saat käyttöösi pajan jouluisia materiaaleja kasapäin! Miltä kuulostaisi tähtianis, tuohitähti, ruutunauha, olki, kaneli tai appelsiinisiivu kranssissasi? Vai olisiko enemmän mieleesi pienet joulukuusenpallot,ja pienet lahjapaketit? Pitääkö olla hillittyä vai onko bling bling enemmän tyyliäsi?

Ehkä et itsekään vielä tiedä? Kurssin alussa inspiroidutaan ja sitten kääritään hihat ja aletaan hommiin.  Nautimme kunnon glögit ja piparkakut tekemisen lomassa. Mukaan voit ottaa esiliinan ja sisäkengät, jos haluat. Hintaan sisältyy kaikki materiaalit, työkalut ja ohjaus. Valmistamme kranssin koossa 20-30 cm mallista riippuen. Mikäli havittelet suurempaa kranssia sekin onnistuu, mutta varmaan ymmärrät, että se maksaakin sitten vähän enemmän.

Kurssille ilmoittautuminen on sitovaa. Varaamme materiaaleja osallistujamäärän mukaan. Kurssipaikan voi siirtää toisen nimiin, jos ei pääsekään osallistumaan. Mikäli kurssi joudutaan perumaan järjestäjän toimesta, palautamme tietenkin kurssimaksut takaisin.

Voit kysyä lisää asiakaspalvelu@kranssit.fi tai vaikka tilata ihan oman kurssiajan omalla porukallesi.

PS: Koko myymälä tuotteineen on käytössäsi ja pääset rauhassa tutustumaan valikoimaan halutessasi. Voit lisäillä kranssiisi tonttuja tai muuta koristetta tai tehdä hankintoja pukinkonttiin niin halutessasi.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kurssit ja diy-paketit, Uusimmat